Този раздел на програмата JK Fit Motion е насочен към професионалните спортисти, които търсят начин да подобрят своето представяне в избрания от тях индивидуален или отборен спорт. Ако спортувате за здраве и за поддържане на добра форма, кликнете тук. Ако искате да научите как да станете сертифициран персонален треньор или фитнес инструктор, кликнете тук.

JK Fit Motion Professional

Тази тренировъчна програма е предназначена за елитните спортисти от различните спортове.

Богатият ни опит в кондиционната подготовка с висококвалифицирани спортисти от различни спортове ни позволи да разработим и усъвършенстваме системата JK Fit Motion Professional, по която тренират Матей Казийски, Николай Николов, Страшимира Филипова и Елица Василева (волейбол); Мария Гроздева (стрелба), Радослав Янков (сноуборд), Екатерина Стратиева и Павел Лефтеров (моторни спортове); Владимир Зогравски (ски скокове), Любомир Костов (голф), Цанко Цанков (плуване), Инна Ефтимова (лека атлетика) и много други състезатели. По системата се поготвят и националните отбори на България по волейбол (мъже и жени), баскетболен клуб Самоков, чуждестранни отбори като Тренто волей, Верона волей, Локомотив Новисибирск волейболен клуб и др.  (вижте някои от тях в страницата За нас).

По изградената от нас тренировъчна методика се развиват оптимално двигателните качества и се изграждат способности за тяхното ефективно използване в състезателна обстановка на конкретния спорт.


Свържете се с нас за индивидуална консултация в удобно за Вас време:
Рецепция: +359 2 818 68 60 • E-mail: gym@jkfitness.bg


Полезни сайтове

Комплекс за фитнес и кондиционна подготовка
JK Fitness GYM Nautilus

Магазин за фитнес уреди и спортна екипировка
JK Fitness Market

доц. д-р Юлиан Карабиберов — личен сайт