Функционални тренировки по системата JK Fit Motion

Целта на функционалните тренировки по системата JK Fit Motion е да подготвят вашето тяло да посреща по оптимален начин дейностите от ежедневието. Ако се изпълняват правилно, тези тренировки ще повишат мобилността и стабилността на вашите стави и ще подобрят двигателната култура. Това от своя страна значително ще намали потенциалните рискове от контузии и травми при извършването на атлетически действия.

Клиповете от галерия „Тренировки“ показват кратки откъси от тренировки, а видео материалите от галерия „Авторски уреди и упражнения“ демонстрират функциите на някои от уникалните уреди и специфични комплекси упражнения, които се изпълняват при подготовка по системата JK Fit Motion.

Кликнете върху заглавието на всеки от клиповете за допълнителна информация и показване на видеото в по-голям прозорец.

Видео клипове

Kоремни мускули и техните антагонисти с JK Fit Motion

Кондиционна тренировка на сноубордиста Радослав Янков по системата JK Fit Motion

Какво може да направи JK Fit Motion за вас

Системата JK Fit Motion ще ви помогне да постигнете своите цели във фитнеса и спорта, независимо дали се стремите само към здраве и добра кондиция, състезавате се на най-високо професионално ниво или търсите професионална реализация като фитнес инструктор или персонален треньор.

JK Fit Motion за спортуващи

Чрез системния подход на JK Fit Motion ще усвоите всички компоненти от подготовката: превантивни упражнения; упражнения за подвижност, равновесие, баланс, координация и дишане; техники за изпълнение на тежкоатлетически и културистични упражнения. Разполагайки с тези познания, ще можете да развиете своята мускулатура, да намалите телесните мазнини или да постигнете и поддържате исканата форма.

Повече информация

JK Fit Motion за състезатели

Програмата на JK Fit Motion включва богат арсенал от тренировъчни средства и методи за подготовка. Правилното им подбиране ще осигури нужното надпрагово въздействие, което да задейства приспособителните промени във вашия организъм. Ако усещате застой в развитието си, JK Fit Motion ще ви помогне да го преодолеете, като станете по-силни, по-бързи и по-ловки, и покорите върховете в избраната от вас спортна дисциплина.

Повече информация

JK Fit Motion за инструктори

Ние организираме регулярно курсове за професионална квалификация на спортни инструктори и персонални фитнес треньори. Курсовете се провеждат по авторски планове и учебни програми, утвърдени от Министерството на образованието и науката. Издаденият сертификат се признава в ЕС (при желание — и в Канада чрез допълнително сертифициране по NAFA) и ще ви позволи да намерите своята мечтана работа.

Повече информация

Email известия

Системата JK Fit Motion може да ви помогне да подобрите своя живот и спортни постижения, или да намерите ново поле за професионална реализация. Оставете email адрес, ако искате да ви предоставим допълнителна информация за системата, да получавате специални предложения за използване на материалната база в комплекс JK Fitness & Wellness, и да следите графика на курсовете, провеждани от Професионален колеж по спорт „Био Фит“.

   

Вашият email адрес няма да бъде споделян с трети страни. Ако пожелате, можете да се отпишете от бюлетина ни по всяко време с един клик на мишката. Няма да ви заливаме с ненужна информация: изпращаме съобщения не по-често от веднъж месечно.

Полезни сайтове

Комплекс за фитнес и кондиционна подготовка
JK Fitness GYM Nautilus

Магазин за фитнес уреди и спортна екипировка
JK Fitness Market

доц. д-р Юлиан Карабиберов — личен сайт