Показаните две упражнения от доц. Ю. Карабиберов, са за проверка на състоянието на цялостната мускулатура на тялото и по-специално на коремните мускули и техните антагонисти.

Ако сте в добра форма и кондиция, ще може да ги изпълните, но имайте предвид, че това трудно ще стане, ако сте тренирали тези мускули с безброй коремни преси. Ще ви трябват тренировки моделиращи осезателни силови мускулни напрежения.

Не тренирайте коремните си мускули по-различо от останалите! Работете за тях два или три пъти седмично и не прекалявайте с обема!
В противен случай, ще направите наистина плосък корем, без помен от визия на „шоколадови блокчета“

Тренировъчната система „JK Fit Motion“, притежава уникална методика за развиване на силата на тази специфична мускулна група. Методиката се преподава единствено в Колеж по спорт „Био Фит“. Доказателство, че тя е добра е показаното на клипа от автора на системата – Ю. Карабиберов, който на 60 год. възраст, показва двете упражнения, дори без предварително разгряване, предизвикан от своите колежани.

Съветът ни е, да не бързате да правите опити да тренирате с тези упражнения, и още повече без разгряване, ако не сте добили сила и рутина и най-вече способости за психо-моторен контрол на мускулните напрежения.

Kоремни мускули и техните антагонисти с JK Fit Motion
Date

31.03.2017 г.

Category

Галерия "Тренировки по JK Fit Motion"

Write a comment: